Kreativa

7% popust pri storitvah grafičneg aoblikovanja in oglaševanja za člane iLab.Kluba. Pridružite se nam in izkoristite popust.

Vedno smo pripravljeni pozorno prisluhniti željam naših strank. S timskim duhom in kreativno ter odlično strokovno podkovano ekipo smo sposobni zagotavljati edinstvene in kakovostne rešitve, ki se odražajo v zadovoljnih sodelavcih in poslovnih partnerjih.

Uporaba inovativnih in kreativnih rešitev je temeljna smernica pri izpeljavi vseh naših projektov. Hkrati se zavedamo, da vam moramo ponuditi končno rešitev, ki bo vašemu poslovanju dodala dodano vrednost.

Širok spekter dejavnosti nam omogoča, da lahko s pomočjo kvalitetnega sodelovanja z vami, izpeljemo tudi najzahtevnejše in najbolj obsežne rešitve. Še posebej so nam v izziv in ponos naloge, pri katerih lahko združimo različna znanja: od načrtovanja in svetovanja, preko grafičnega oblikovanja in oglaševalskih pristopov, do izvedbe spletnih strani ali storitev.

Ponujamo vam celovite rešitve, polne svežih idej in modernih pristopov. Za vas se odpravljamo v neznano in se vračamo z nepričakovanimi in presenetljivimi odgovori.

Ideje združujemo z znanjem, želje naročnikov z uspehom projekta, kreativnost pa z uporabnostjo.

Več na: www.ikrea.si


Dejavnosti kerativnega oddelka iLab.si:


Oddaljena pomoč

Hitri kontakti

Novice