iLab.Klub

Kartica iLab.Klub


1.6.2009 smo ustanovili iLab.Klub


Trenutno ima iLab.Klub že preko 120 članov. Pridruži se nam.

Skrb za negovanje in poglabljanje odnosov s strankami predstavlja eno osnovnih načel delovanja podjetja iLab. Ker se zavedamo, da le poglobljeni odnosi s poslovnimi partnerji in tako ustvarjeno medsebojno zaupanje lahko zagotovijo trajnostno sodelovanje, smo se odločili, da ustanovimo iLab.Klub, ki bo omogočal, spletanje posebnih odnosov in našim poslovnim partnerjem omogočal posebne ugodnosti.

Namen iLab.Kluba je povezati poslovno skupnost, ki se je oblikovala in se še oblikuje okoli nas in ponuditi koristi, ki jih prinašajo povezovalni učinki vsem njegovim članom.

Vsem članom iLab.Kluba, zagotavljamo številne ugodnosti. Poleg tega člani prejemajo mesečne novice iLab.Novice, v katerih jih obveščamo o posebnih ponudbah. Trudimo se, da članom zagotavljamo kar se da veliko brezplačnih izobraževalnih gradiv, s katerimi lahko vplivajo na povečanje kakovosti poslovanja.

To pa je samo začetek. Z razvojem kluba pričakujemo, da se bo ta razširil na številna druga področja povezovanja in njegovim članom prinašal nove in nove prednosti.

Oddaljena pomoč

Hitri kontakti

Novice