Spoštujemo vašo zasebnost

iLab.Novice so elektronsko obvestilo, ki ga pripravlja in izdaja iLab d.o.o.

iLab.Novice vsebujejo:
- brezplačna gradiva, ki jih pripravljajo zaposleni v podjetju iLab d.o.o. in partnerji iLab.Kluba;
- novice s področja delovanja podjetja iLab d.o.o. in partnerjev iLab.Kluba;
- akcijsko mesečno ponudbo partnerjev iLab.Kluba;
- koristne povezave, nasvete, ...

iLab.Novice praviloma pošiljamo enkrat mesečno in nikoli večkrat kot enkrat tedensko.

Prejemnik iLab.Novic ima pravico do preklica prejemanja iLab.Novic kadarkoli. Navodila za odjavo od iLab.Novic so objavljena v vsaki številki iLab.Novic.

Elektronski naslov, na katerega iLab d.o.o. pošilja iLab.Novice je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Imetniku elektronskega naslova, na katerega iLab d.o.o. pošilja iLab.Novice pripadajo vse pravice v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov.

S prijavo na iLab.Novice prijavitelj izrecno soglaša, da iLab d.o.o. njegov elektronski naslov shranjuje, upravlja z njim in ga uporablja za namen obveščanja prejemnika iLab.Novic o aktualni ponudbi iLab d.o.o. in o ponudbi partnerjev iLab.Kluba ter posredovanje ostaliv vsebin iLab.Novic, za namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih, in ugodnostih, ter za pošiljanje drugega reklamnega gradiva.

iLab d.o.o. lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki več ne bodo služili svojemu namenu.

Oddaljena pomoč

Hitri kontakti

Novice